Veelgestelde vragen

Hier vind je een antwoord op veelgestelde vragen.

Moet ik mij op voorhand inschrijven?

Neen, je kan de eerste les meedoen zonder dat je hiervoor op voorhand hoeft te verwittigen of in te schrijven. Zoek de locatie en les die jou voorkeur heeft en meld de instructrice voor de les dat je voor de eerste keer meedoet. Na de les is er eventueel gelegenheid om vragen te stellen aan de instructrice of in overleg te bepalen welk systeem het best bij jou past.


Wanneer kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan het hele jaar door.


Kan ik een losse les nemen?

Ja, de eerste les kan bij wijze van proefles los betaald worden. Daarna kan je kiezen uit een van de aangeboden betalingssystemen (zie tarieven).


Kan ik een gemiste les inhalen?

Ja, op voorwaarde dat je de lessen maandelijks betaald zonder onderbreking, kan je een les inhalen binnen de geldigheidsduur van je betaalkaart. De maximum inhaalperiode bedraagt 12 maanden. Je mag ook een vriend(in) meenemen die jou gemiste les opneemt.


Moet ik mij afmelden als ik een les niet kan komen?

Neen, afmelden voor een les hoeft niet. Je mag de les(sen) altijd inhalen. Wanneer je door persoonlijke omstandigheden of wegens ziekte voor langere periode (meer dan 2 maanden) niet kan komen moet je je daarentegen wel altijd afmelden. Doe je dit niet dan betaal je bij hervatting van de lessen opnieuw inschrijvingsgeld.


Mag ik mijn gemiste lessen mee overnemen naar een nieuwe betaalkaart?

Neen, opschuiven van lessen naar een volgende betaalkaart is niet mogelijk. Zolang je maandelijks betaald kan je de gemiste lessen inhalen binnen de geldigheidsduur van je betaalkaart, met een maximum inhaalperiode van 12 maanden.


Mag ik met mijn betaalkaart ook op een andere locatie en/of tijdstip deelnemen aan de les?

Ja, zolang je kaart geldig is mag je bij Let's Move Aerobics op iedere locatie en aan alle lessen deelnemen.


Ik moet de lessen tijdelijk stopzetten wegens ziekte. Kan ik mijn gemiste lessen recupereren?

Indien de ziekte aangetoond kan worden en van langere duur is kan je je lessen in principe recupereren. Je dient wel Let's Move Aerobics hiervan tijdig op de hoogte te stellen.


Ik ga op vakantie. Kan ik mijn gemiste lessen recupereren?

Ja, indien je Let's Move Aerobics minstens 2 weken voor aanvang van de vakantie hiervan op de hoogte stelt.


Gaan de lessen tijdens de vakantieperiodes en feestdagen gewoon door?

Tijdens de feestdagen wordt er geen les gegeven. In de vakantieperiodes wordt er, afhankelijk van het aantal deelnemers, een speciaal lesrooster opgesteld zodat de continu´teit van de lessen verzekerd blijft. Hiervan wordt je tijdig op de hoogte gebracht. Het vakantierooster kan je ook hier consulteren - lesrooster.